Hoe het begon:

Tsafi Nelken en Judith Spijkerman zijn de oprichters van Ivy-Art  en hebben elkaar leren kennen  als markthandelaren op festivals en evenementen. Tsafi met hoeden uit Nepal en Judith met zelfgemaakte sieraden  en kleding uit Thailand. Het eerste gezamenlijke assortiment van Judith en Tsafi bestond uit Fair Trade kaarsen uit Swaziland. Samen besloten ze verder te gaan en deze producten op kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland te verkopen. Dit ging zo goed dat ze daarna in 1994 groothandel  Ivy-Art hebben kunnen opzetten.

Onze liefde voor eerlijke producten:

Ivy-Art is een groothandel die eerlijke en ambachtelijke producten zoekt.Vormgeving, diversiteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor onze productkeuzes. We bieden u originele en exclusieve producten aan, die niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn. U kunt zich als ondernemer onderscheiden van de rest. We streven ernaar om u te blijven verrassen door het regelmatig aanvullen en vernieuwen van ons assortiment.

De producten die we aanbieden zijn ambachtelijk vervaardigde sieraden van St.Justin ,afkomstig uit o.a. Engeland en vrolijke ansichtkaarten van illustratrice Inge Look . De inkoop van deze merken zijn op basis van exclusieve distributierechten die met de fabrikant zijn overeengekomen. Hierdoor kunnen we u continuïteit van levering garanderen.

Een gedeelte van onze inkoop is Fair Trade en dit zal altijd zo blijven. Momenteel  bieden we u de cosmeticaproducten van Swazi Secrets aan. Voor deze producten wordt een eerlijke prijs betaald, dit is verifieerbaar met het lidmaatschap van “Swazi products” aan de “World trade Organisation”. Onze cosmetica zijn natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen, hiermee won onze leverancier/fabrikant in 2006 een “Phytotrade Africa award”.

We zijn tevreden met ons concept en het stabiele assortiment dat we u kunnen aanbieden en dit willen we handhaven. We zien het, als ondernemers, als een uitdaging om onze horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden van groei naar eigen inzicht in te vullen. Zo willen we gaan uitkijken naar kansen in productielanden binnen Europa, zoals; Griekenland en Spanje.  Deze landen willen we graag steunen in hun economisch herstel.

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: maandag t/m vrijdag: 10:00-17:00 uur. Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht op onze website!

Contactinformatie

Nuala-Art.nl Sint Gerardusstraat 7A 6034SH Nederweert-Eind +31 0495-631774 sales@ivy-art.com

Klik hier voor het contactformulier.

Privacy Policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan. Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina’s die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek. Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door u verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om uw informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor u interessant kunnen zijn. De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s). Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).